• Lorem ipsum

Wat zijn de verzendkosten?
Alle bestellingen boven de € 100,- die met Online of Vooraf Overmaken betaald zijn, worden gratis verstuurd *in Nederland*! De bezorgkosten voor bestellingen lager dan € 100,- wordt er € 10,- berekend. De definitieve verzendkosten worden berekend op basis van de inhoud van uw winkelwagen en is te zien onder de button "Bestelling afronden"
De definitieve verzendkosten worden op de Checkout van je bestelling getoond voordat je de bestelling aanschaft.

Voortgang van je bestelling?
Nadat je hebt besteld, ontvang je van ons een e-mail met daarin je bestelgegevens. In deze e-mail staat een unieke link. Met die link kun je in ons systeem de status van je bestelling zien. Je kunt hier zelf zien of je order in ons magazijn wordt verwerkt of zelfs al is verzonden. Zodra je pakket is ingepakt, ontvang je een e-mail met een Track & Trace link. Via die link kun je de tijdsindicatie en status van je levering van je pakket bekijken.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Voor bestellingen is het wel zo handig als deze bij u thuis bezorgd worden. U heeft bij Europower de keuze om uw producten aan huis te laten bezorgen.
Bij elk product staat een levertijd vermeld en het product met de langste levertijd wordt aangehouden om uw order compleet uit te leveren. Op de dag voor levering ontvangt u van ons een track & trace code. (behalve bij brievenbus zendingen)

Wat zijn de levertijden?
Per product kunnen de levertijden verschillen, vandaar dat wij bij alle artikelen levertijden aangeven (bij geen of onvoldoende voorraad is de levertijd 3 - 5werkdagen).
Onze levertijden worden continu bijgewerkt voor de optimale levertijdsindicatie.

Kan ik mijn bestelling afhalen in jullie magazijn?
U kunt uw bestelling ophalen in ons magazijn wanneer u dit heeft aangegeven bij het maken van uw bestelling. Zodra uw bestelling klaar staat, krijgt u hierover automatisch bericht.

Op welke tijden kan ik mijn bestelling afhalen in jullie magazijn?
Wanneer uw bestelling klaar ligt om afgehaald te worden, brengen wij u per e-mail of telefonisch op de hoogte. U kunt uw bestelling dan in ons magazijn ophalen van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 18:00 uur

Levertijden
Bij alle artikelen worden levertijden aangegeven. Deze worden continu bijgewerkt en naar beste weten ingevuld. Zij zullen zoveel mogelijk in acht worden genomen. Zie voor meer informatie onze Algemene Voorwaarden. Door een bestelling te plaatsen gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Retourneren
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort.

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen.