• Lorem ipsum

Europower is een groothandel opgericht in 2001. Ons assortiment bestaat uit verpakkingen, drogisterij, hygiëne en bedrukte artikelen. Al jaren bieden we internationaal verschillende bedrijven de beste producten die aansluiten op hun assortiment. Wij van het Europower team proberen altijd de beste diensten en goederen te leveren. Naast het verkopen van artikelen die wij altijd op voorraad hebben, doen wij ook aan partij-handel.

Europower levert milieuvriendelijke, innovatieve, duurzame en veilige producten. Dit heeft ertoe geleid dat wij intensief samenwerken met groothandels, supermarkten, scholen en kantoren en andere zakelijke cliënten. Europower biedt een groot scala aan producten tegen scherpe tarieven. Tevens wordt het assortiment continu uitgebreid met nieuwe artikelen.

In de afgelopen zes jaar hebben wij een professioneel netwerk opgebouwd aan leveranciers en zo zijn we expert geworden in het vinden van de nieuwste en beste producten. Zo kunnen wij ook snel inspelen op nieuwe trends of hypes die zich voordoen. Doordat we grootschalig kunnen inkopen kunnen we onze klanten ook altijd de beste kwaliteit bieden voor een zeer scherpe inkoopprijs.
Succesvolle inkopers zijn voortdurend op zoek naar ideeën voor nieuwe producten, interessante leveranciers en prijzen. Europower past zich volledig aan de behoeftes en wensen van de klant door deze aspecten zorgvuldig te waarborgen. Dit doet Europower door grotere aantallen in te kopen en in kleine tot zeer kleine aantallen door te verkopen.

* A-MERKEN VOOR B-MERK PRIJZEN *           * KWALITEITSGARANTIE *             * SNELLE LEVERING *

 

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag tussen: 08.00 uur tot 18:00 uur. Zaterdag 09.00 tot 13.00 uur.